Annons

Brandundersökning nedlagd

Falun ​Polisen i Falun har inte hittat orsaken till branden på Jungfruvägen i Bojsenburg i fjol somras och lägger nu ned utredningen. Två lägenheter totalförstördes  och flera vattenskadades men ingen människa kom till skada.

​Flera lyckliga omständigheter gjorde att ingen människa skadades i branden i Bojsenburg i augusti i fjol. Branden, som började på vinden, upptäcktes tidigt och grannar larmade dem som bodde i huset som alla kunde ta sig ut.

Två lägenheter totalförstördes i branden och flera fick vattenskador. Totalt fick tio familjer flytta till andra lägenheter hos Kopparstaden under tiden huset sanerades.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

Utredningen av orsaken till branden har nu alltså lagts ned på grund av brist på bevis. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd men utesluter inte heller andra orsaker.

Annons
Läs också Vädjan till värden att laga elfel var förgäves – huset brann ner Satte kastrull under diskbänken efter brand – nu vräks mannen Rökte i sovrummet – grannar tvingades fly lågorna och katten dog Man döms – tände eld på hyresvärdens torp Två personer omkom i lägenhetsbrand i Östersund: "Fruktansvärt tragiskt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.