Annons

Hyresgästföreningen betalar olja ur egen ficka

Markaryd Oljan är på upphällningen igen i All Nordics fastigheter i Traryd. Men då rycker Hyresgästföreningen för andra gången ut och betalar olja till uppvärmningen ur egen ficka. Pengar som juristen Katarina Fredriksson knappast tror går att få igen.
Hyresgästerna har betalat in sin decemberhyra till Hyresgästföreningens förmedlingskonto och pengarna därifrån ska gå till att betala de löpande räkningarna för fastigheterna.
– Vi har fått in knappt 56 000 kronor. Nu har vi fått en faktura på de första tre kubikmetrarna olja och den ligger på drygt 30 000 kronor. Sen har vi beställt två kubikmeter till och det blir i alla fall 20 000 kronor till. Så vi går kanske 5 000-10 000 kronor back, tror Katarina Fredriksson.
 
De kostnader som inte täcks av hyresintäkterna kommer Hyresgästföreningen alltså att ta ur egen ficka.
Katarina Fredriksson hoppas på att det här var sista gången som Hyresgästföreningen behöver lägga ut pengar på All Nordics fastigheter. Den olja som hon nu har beställt bör räcka till nästa vecka och vid det laget har hon förhoppningar om att en konkursförvaltare tagit över driften av fastigheterna.

Annons
Läs också Tips för att njuta fullt ut av din båtsemester De ger aldrig upp kampen Förvaltare rustar upp All Nordics fastigheter Konkursansökan för All Nordic lämnas in i morgon All Nordic i konkurs nästa vecka All Nordic har begärts i likvidation

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.