Annons

Hyresnämnden har kontaktat eventuell ny förvaltare

Markaryd I går började hyresrådet Carl Olof Öhrnell själv att leta efter en förvaltare till All Nordics fastigheter i Traryd och Strömsnäsbruk. Den tilltänkta kandidaten har enligt Öhrnell goda vitsord från Markaryds kommun.
Det är den som ansöker om tvångsförvaltning som har huvudansvaret för att hitta en förvaltare, berättar Carl Olof Öhrnell. Men går det inte drar även hyresnämnden sitt strå till stacken.
 
Nu har han alltså kontakt med en möjlig förvaltare som är villig att träffas för att få mer information om förvaltningsuppdraget i nästa vecka.
– Jag hade också kontakt med kommunalrådet i Markaryd i går och han hade bara bra vitsord att ge.
Den möjliga förvaltare som nu är på tapeten har tidigare anlitats av kommunen och har gott anseende.
– Jag har fått intryck av att kommunen blev mer positiv till att ställa upp och göra uppoffringar om det blir det här företaget i stället för Roland Tufvesson, säger Carl Olof Öhrnell.

Annons
Läs också Tips för att njuta fullt ut av din båtsemester Elen försvann när värden hamnade hos Kronofogden: "Det har varit kämpigt" När ägarna överger hyreshuset mitt i stan: ”Vi utesluter inte tvångsförvaltning” Här är hyresgästerna övergivna – nu ska kommunen tvinga värden agera: ”Fullständigt oacceptabelt” Beslut om tvångsförvaltning – hyresgäster har flytt huset Kalla element, inget varmvatten: Yvonne gav upp och flyttade – värden riskerar vite på 50 000 i månaden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.