Annons

Kvinna vräks efter att ha satt skräck i grannarna

Ronneby En kvinna i Ronneby skrek fula ord åt sina grannar. Nu vräks hon.

Den kvinnliga hyresgästen satte skräck i sina grannar. Hon slog i dörrar dag och natt, skrek åt barn och vuxna. Boende i området kände oro för att gå ut eftersom de var rädda för att bli utsatta för kvinnans kränkningar.

Trots varning och en uppsägning från hyresvärden fortsatte hon. Hyresvärden vände sig till Hyresnämnden. Nu blir kvinnan av med lägenheten efter att Hyresnämnden beslutat att kvinnans hyreskontrakt sägs upp.

ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

Nämnden konstaterar i sitt beslut att grannar inte ska behöva tåla att bli störda i den omfattningen och på det sätt som det rör sig om. Hyresnämnden anser att det är troligt att kvinnan fortsätter beteendet. Därför har kvinnan förverkat sin hyresrätt.

Annons

Beslutet kan överklagas till Svea hovrätt senast den 1 juni.

Skrek fula ord åt grannarna – kan tvingas flytta

Annons
Läs ocksåHundar skällde konstant – men slarvet med hyran gjorde att pappa och tre barn vräksTvådelad bild: Ena halvan visar ingången till hyresnämndens lokaler i Västmanlands tingsrätt. På den andra bilden, som är en genrebild, ser man en liten pojke bakifrån. Han tittar ut genom ett stort fönster.
Läs också Kommunen grep in – unikt undantag från uthyrningsregler när Leksandsbo fick ny bostad Kvinna satte in kök till inneboende – förlorar hyresrätt: "Tycker att det var hårt" Hyresgäst vräks efter att ha kastat bacon i trapphus Diakonen Giselle: ”Alla vinner om man hjälper någon att undvika vräkning”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.